Погода: 10 листопада буде прохолодно, вдягайтесь тепліше

У вівторок, 10 листопада, погода в Україні буде прохолодною. Температура повітря у регіонах коливатиметься від 5 до 12 тепла.

На всій території країни очікується мінлива хмарність. Найвищу температуру стовпчики термометрів покажуть у південних та деяких західних областях, інформує Укргідрометцентр.

У західних областях температура повітря вдень буде в межах +5 +12 тепла. Вночі стовпчики термометрів опустяться до +1 +4.

У центральних та північних областях температура вдень становитиме від +5 до +9, а вночі вона опуститься до +1 +5 градусів.

У східних та південних областях температура вдень буде від +6 до +11, а вночі від +2 до +7.

У Києві та області спостерігатиметься мінлива хмарність. Температура повітря вдень становитиме від +6 до +9, а вночі від 0 до +5.

Next Post

В Києві зноситимуть «хрущовки»: які вулиці будуть першими і коли

Вт Лис 10 , 2020
Начальник Київгенплану Сергій Броневицький розповів про масштабну реконструкцію старого житлового фонду столиці Влада Києва планує масштабну реконструкцію старого житлового фонду, але це затягнеться на довгі роки. Першими під знесення підуть старенькі п’ятиповерхівки. Про це розповів начальник Київгенплану Сергій Броневицький. За його словами, загальна площа першого етапу реконструкції сягає 388,5 гектарів. […]
Хрущевка-строительство

Можливо ви пропустили?