Чоловіку, який жорстоко побив 6-річного хлопчика, змінили підозру на умисне вбивство

Прокуратура у кримінальному провадженні за фактом жорстокого побиття 6-річного хлопчика у Києві перекваліфікувала дії підозрюваного на умисне вбивство у зв’язку зі смертю дитини. Про це повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

“Прокурори Київської місцевої прокуратури № 3, які здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом жорстокого побиття 6-річного хлопчика у Києві, перекваліфікували дії підозрюваного на умисне вбивство у зв’язку зі смертю дитини”, — сказала Максимець.

За її словами, у зв’язку зі смертю хлопчика дії підозрюваного перекваліфіковано на умисне вбивство малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України). Раніше йому було повідомлено підозру у замаху на життя хлопчика (ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України). За клопотанням прокурора підозрюваному обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Джерело

Next Post

У Києві в червні було побито п’ять температурних рекордів – метеорологи

Ср Лип 1 , 2020
П’ять температурних рекордів було побито в Києві з 10 до 12 червня, повідомила Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського. «За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського середньомісячна температура повітря червня у Києві становила +21,7°С, що на 3,5°С вище за кліматичну норму. За рейтингом найтепліших за 140 років […]
Погода

Можливо ви пропустили?