ДП “Антонов” підписало п’ятирічний контракт із НАТО

Антонов

Про це повідомляє пресслужба “Авіаліній Антонова”.

“Вперше за багато років співпраці підписано контракт на п’ять років щодо використання літаків повітряного флоту ДП “Антонов” для виконання стратегічних авіаперевезень на користь країн НАТО та ЄС за програмою Міжнародне рішення стратегічних повітряних перевезень (SALIS)”, – йдеться у повідомленні.

Нинішній контракт діє до 31 грудня 2021 року.

Відомо, що SALIS об’єднує дев’ять країн НАТО: Бельгію, Чехію, Францію, Німеччину, Угорщину, Норвегію, Польщу, Словаччину та Словенію.

Нагадаємо, Державне підприємство «Антонов» — український авіабудівний концерн, що об’єднує конструкторське бюро, комплекс лабораторій, експериментальний завод та випробувальний комплекс, для розробки та сертифікації літаків. З 4 квітня 2015 р. входить до складу державного концерну «Укроборонпром».

Next Post

Костел святого Миколая наступного літа відійде до римо-католицької парафії

Чт Лис 11 , 2021
До того часу Мінкульт має також знайти нове приміщення для Національного будинку органної та камерної музики. Костел святого Миколая у Києві перейде в користування римо-католицької парафії святого Миколая до 1 червня 2022 року. Про це повідомляє сторінка парафії у Фейсбук. Досягнуто домовленості, що МКІП до 1 червня сприятиме пошуку інших […]
Костел

Можливо ви пропустили?