У Києві на два дні зупинять рух трамваїв: подробиці

2 і 3 листопада в Києві буде призупинено рух трамваїв №12, 16, 19. Це пов’язано з ремонтом колії на перетині вулиць Костянтинівської та Щекавицькій. Також в ці дні через посиленою фази капремонту шляху на ділянці від вулиці Генерала Потапова до бульвару Кольцова припинять курсувати трамваї № 1.

Маршрут № 3 буде працювати в звичайному режимі, без змін. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Так, рух трамваїв №12, 16, 19 буде організовано за скороченими маршрутами:

  • № 12к від Пущі Водиці в Подільський ТРЕД;
  • № 16к від станції метро «Героїв Дніпра» до Подільського ТРЕД;
  • № 19к від площі Тараса Шевченка в Подільський ТРЕД.

 


Крім того, додатково буде організовано роботу автобусів № 19т від станції метро «Контрактова площа» до Куренівського парку. Пасажири мають право проїзду в автобусах № 19т по місячних проїзних квитках для проїзду в трамваї.

Що стосується трамваїв № 1 їх рух буде повністю припинено на два дні. Але кількість автобусів на маршруті № 2т буде збільшено, запланований інтервал руху – 7 хвилин (за умови відсутності пробок / ДТП).

Next Post

"Малий Маріїнський палац" - історія одного маєтку на Грушевського

Нд Лис 3 , 2019
Біля Маріїнського палацу, за площею Конституції знаходиться ніби молодший брат помпезного імператорського будинку. Той же колір, ті ж архітектурні прикраси. Це маєток Полякова, або «Малий Маріїнський палац». Відомо, що у 1799 році ділянку землі біля палацу отримав предводитель дворянства Дем’ян Оболонський. Звісно, в такому важливому земельному питанні не обійшлось без корисних зв’язків. […]

Можливо ви пропустили?