В Обухові вчителька вдарила другокласника головою об стіл

Обухівський ліцей 4

В одній зі шкіл Обухова вчителька початкових класів вдарила хлопця головою об парту.

Мова йде про інцидент в Обухівському ліцеї №4 .За словами бабусі потерпілого хлопчика, її онук навчається у 2-Б. Дитину вона виховує сама, бо   батько помер, а мати покинула.

Від удару хлопчик поранив себе самого зубами,  а бабусю довго переконували не розповідати про скандал, але вона не погодилася. Виявилося, що діти у класі постійно скаржаться на агресію з боку педагога. Також відомо, що іншу дитину педагог била по руках.

Один з учнів теж сказав мамі, що їхня вчителька дуже кричить: і на нього, і на інших діток.

Після цього одна з мам другокласника вирішила ходити до школи та слухати під дверима, як проводять уроки. І була шокована виховною бесідою шкільного психолога з дітьми. Зі слів мами, дітей просили нічого не розповідати батькам.

Проте у директорки школи на це своя думка: “У нас працює дуже хороший, професійний психолог і це був урок-гра. Він проводиться у всій початковій школі, це не тільки у цьому класі . Йшлося і про друзів, і про дружбу, і про те, що секрети, які вам довірив друг, не можна розповідати”.

Адміністрація просила не повідомляти про конфлікти за межами школи. Аби домогтись справедливості, батьки об’єдналися з активістами і написали заяву про булінг до поліції та адміністрації школи.

Однак вчителька продовжує працювати у навчальному закладі, ніби нічого й не було. Справу вирішуватиме поліція та суд.

Next Post

До Києва з Ірану під виглядом цегли перевезли героїн на мільярд гривень

Чт Лис 25 , 2021
У Києві зробили рекордне вилучення наркотиків на мільярд гривень. Героїн маскували під цеглу та перевозили до Києва з Ірану. Департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України підбив підсумки роботи та розкрив деталі потужної міжнародної спецоперації з ліквідації каналу постачання наркотичного засобу героїн з Ірану до країн Європи. Викрили транснаціональне злочинне […]
героїн

Можливо ви пропустили?