Через зіткнення автівок у Києві загинула людина, ще п’ятеро травмовані

Через зіткнення двох автомобілів у Голосіївському районі столиці загинула людина, ще п’ятеро у лікарні, розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Так, сьогодні о 9:30 до київської поліції надійшло повідомлення про транспортну пригоду зі смертельними наслідками на вулиці Академіка Заболотного. На місце події виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група з розслідування ДТП головного управління поліції Києва, “швидка” та рятувальники.

“За попередньою інформацією встановлено, що на проїжджій частині водій легковика “ГАЗ-3110” виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з SsangYong. Внаслідок автопригоди пасажирка “Волги” отримала тілесні ушкодження, несумісні з життям. Крім того, постраждало ще 5 осіб – обидва водія та 3 пасажира іномарки. Їх з травмами різного ступеню тяжкості доставлено до лікарні для надання необхідної медичної допомоги”, – повідомили у поліції.

Слідчими поліції Києва за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років або без такого.

Next Post

За тиждень вогнеборці ліквідували 140 пожеж у Києві

Пн Лис 4 , 2019
Впродовж минулого тижня (з 28 жовтня по 3 листопада) пожежно-рятувальні підрозділи Київського гарнізону здійснили 266 виїздів на ліквідацію пожеж та надзвичайних ситуацій, повідомляє пресс-служба ДСНС За даний тиждень столичні вогнеборці ліквідували 140 пожеж та 7 аварій. За даний період на пожежах травмована 1 та врятовано 4 людини. Для надання допомоги […]
пожежа, ДСНС

Можливо ви пропустили?