Засідання нового Кабмін будуть закритими для журналістів

Засідання нового Кабінету міністрів України будуть закритими для журналістів і не будуть транслюватися онлайн.

Про це 2 вересня на першому засіданні Кабміну повідомив глава уряду Олексій Гончарук, передає журналіст ATR Віта Філоніч.

«Шановні колеги журналісти, я вдячний, що ви прийшли, але ми поспілкуємося з вами після засідання через годину», – заявив Гончарук.

Прем’єр-міністр додав, що він виступає за переформатування засідань уряду.

«Ми домовилися, що відмовимося від показухи і будемо називати речі своїми іменами. Те, що повинно бути відкрито, ми відкриємо – це публічні дані, території, доступ в будівлі. А там, де ця відкритість не повинна бути тотальною, щоб не перетворювалася в нудизм, ми це вирішимо. Тому ми переформатуємо засідання уряду для того, щоб це не було показухою і шоу », – сказав він.

Next Post

Оприлюднено проект реконструкції Пейзажної алеї

Вт Вер 3 , 2019
У наступному році планується реконструкцію Пейзажної алеї. Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян. «Будуть запроектовані майданчики для огляду унікальних панорам Подолу і Дніпра з висоти стародавнього Верхнього міста. Крім цього, на Пейзажній алеї буде художнє освітлення, нові місця для відпочинку, велопарковки, дитяча ігрова спортмайданчик, також буде обладнаний новий […]

Можливо ви пропустили?