Кияни можуть онлайн повідомити про необхідність прибирання вулиць від снігу, – КМДА

Підприємства “Київавтодору” на світанку провели превентивну обробку протиожеледними матеріалами мостів, шляхопроводів, спусків, підйомів, вулиць, по яких курсують маршрути громадського транспорту та інших аварійно-небезпечних ділянок вулично-дорожньої мережі. Про це повідомили в комунальній корпорації, пише прес-служба КМДА.
Паралельно з обробкою протиожеледними матеріалами дорожнього покриття дорожники проводили механізоване та ручне прибирання тротуарів і зупинок громадського транспорту, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.
Зараз автодорівці продовжують роботи по зимовому утриманню. 383 одиниці снігоприбиральної та допоміжної техніки і бригади по ручному прибиранні чергують сьогодні в столиці.
Підприємства “Київавтодору” уважно стежать за змінами погодних умов і відповідно до актуальної синоптичної ситуації вживають необхідних заходів для безпечного пересування киян та гостей столиці по місту.
Нагадаємо, що контроль і управління комунальної технікою і персоналом комунальних підприємств здійснюється через Єдиний диспетчерський центр, який Київський міський голова Віталій Кличко відкрив у грудні 2018 року. Диспетчерський центр моніторингу роботи комунального транспорту та збору інформації забезпечує обробку даних GPS-трекерів, встановлених на спецавтомобілі для моніторингу місця розташування, маршруту руху комунальної техніки. Центр надає можливість відображення в гео-системі місцезнаходження техніки і типу виконуваної роботи. Система дозволяє робити зріз інформації про роботу техніки по районам або по кожній окремій одиниці (номерний знак, швидкість, вид авто, вид виконуваних робіт і т.п.) і оперативно реагувати, направляючи техніку туди, де це найбільш необхідно.
Крім того, міські служби оперативно реагують на звернення мешканців щодо якості робіт з прибирання снігу або обробці вулиць протиожеледними засобами через Контактний центр міста Києва 15-51. Інформація, що надходить від жителів, терміново передається відповідним службам в роботу.

Next Post

Без води: на низці столичних вулиць відключили холодну воду

Чт Січ 10 , 2019
У четвер, 10січня, у Києві на мережі холодного водопостачання сталася низка пошкоджень Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу Київводоканалу. Тимчасово відсутнє водопостачання за адресами: вул. Еспланадна, 20; вул. Академіка Заболотного, 42; вул. Івана Сергієнка, 2/3; вул. Володимира Сосюри, 5. Аварійні бригади працюють над локалізацією та ліквідацією пошкоджень. Аварійна служба Київводоканалу […]

Можливо ви пропустили?