Важливість захисту у сучасні нелегкі часи

Всі українці зараз проходять випробування на стійкість. Постійний ризик ракетних ударів, відсутність електроенергії, опалення, води, мобільного зв’язку, – все це перетворює кожен день на квест. Як же пережити цей час максимально комфортно на безпечно?

Захист помешкання

Російські ракети загрожують буквально кожному будинку в Україні. Оскільки країна-терорист намагається залякати цивільних та не вибирає об’єкти ураження. Для того щоб зміцнити своє житло та захиститись від уламків скла – варто поставити на вікна бронеплівки. Таку послугу пропонує зокрема охоронна компанія «Статус». 

Укріплююча плівка вже давно використовується у комерційних та мистецьких закладах, зокрема у банках, магазинах та музеях для захисту вітрин і вікон. А тепер вона доступна для замовлення всім бажаючим. 

Бронеплівка укріплює вікно, у разі розбиття скла, затримує уламки та допомагає протидіяти замерзанню і запотіванню вікна. Вся детальна інформація є на сайті ohorona.info.

Стратегічні запаси

Не варто нехтувати важливістю попередньої підготовки. Звісно,  блекаут робить життя максимально некомфортним. Однак, якщо є запас необхідних речей, то пережити ці довгі години без електрики легше.

Зокрема, заздалегідь варто придбати свічки, батарейки, павербанки. Також у пригоді стане запас їжі, що довго зберігається та легко готується. Сухі сніданки, сублімовані продукти, каші, макарони, супи для приготування яких варто лише додати окріп не будуть зайвими. Поживні продукти довгого зберігання зараз потрібні не лише тим, хто захоплюється довгими походами у горах, а й у звичайних міських квартирах.

Крім того, потрібно подбати про воду. Запас питної та технічної води є життєво необідним. 

Охорона

Подбайте про збереження майна

Все частіше з’являються новини про виникнення пожеж через коротке замикання. Електромережа зазнає значних випробувань, тож для того, щоб зберегти своє помешкання, потрібно під час відключень вимикати з розеток електроприлади. Особливо це актуально вночі та в разу відсутності мешканців квартири вдома. Крім того, варто перекривати воду.

Ці прості дії не займуть багато часу, але гарантують захист від короткого замикання і прориву труб.

Важливо не використовувати генератори всередині приміщення, лише на вулиці. Оскільки це може призвести до отруєння чадним газом і навіть смерті. 

Ця зима буде важкою, але навіть в темній холодній квартирі, українці знають заради хто у цьому винен, і для чого варто витерпіти це все. Думки про майбутню Перемогу допоможуть не впасти духом, а підготовка до блекауту – пережити відключення електроенергії.

Next Post

Важливість міжнародних транспортних перевезень

Сб Гру 10 , 2022
Важливість міжнародних транспортних перевезень важко переоцінити. Однак їх організація стала значно важчою. Війна вносить свої корективи. Тож для того, щоб ваші вантажі гарантовано потрапляли з пункту А в пункт Б, потрібно дуже ретельно обирати компанію перевізника. На що варто звернути увагу? Як довго компанія працює на ринку? Перевізники, що мають […]
Вантажні перевезення

Можливо ви пропустили?