На Солом’янці з’явиться 40 сучасних майданчиків «Street Workout»

В Києві продовжують активно розвивати вуличну спортивну інфраструктуру. Так, в 2019 році на території Солом’янського району планується встановити 40 сучасних майданчиків «workout» для охочих підтримувати форму та вести спортивний спосіб життя.

«На початку цього року Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА були подані пропозиції щодо облаштування в Солом’янському районі 40 майданчиків типу «workout». Спортивні куточки будуть обладнані комплексом усіх необхідних атрибутів: бруси,  турнік або рукохід, перекладини, шведська стінка, лавка для віджимань й інші різноманітні елементи», – повідомив керівник Солом’янської РДА Ігор Довбань.

За його словами, на встановлення системи вуличного фітнесу буде виділено майже 4 млн грн. Наразі в одному з найбільших районів міста розміщено 87 спортивних майданчиків, з них 43 призначені для «street workout».

В поточному році в районі також передбачено реалізацію 7 проектів «Громадського бюджету», пов’язаних з облаштуванням об’єктів спортивної інфраструктури. На ці роботи буде виділено  більше 3,1 млн грн.

Next Post

Протягом січня «Київблагоустрій» демонтував більш як 100 незаконних тимчасових споруд

Чт Лют 7 , 2019
У січні поточного року демонтажні групи КП «Київблагоустрій» прибрали зі столичних вулиць 106 незаконних тимчасових споруд (ТС), – повідомляє прес-служба комунального підприємства. За її даними, що містять статистику відділу контролю демонтажних робіт КП, найбільшими з прибраних протягом січня незаконних ТС виявились павільйони на вулиці Електротехнічній, 43-а та на вулиці Табірній, […]
Снос МАФов

Можливо ви пропустили?