Стало відомо, коли можуть відновити роботу дитячих садків у Києві

Виховний процес в дитячих садах Києва може відновитися після того, як уряд послабить карантинні заходи, подовженні до 22 травня.

Про це в Facebook повідомила заступник голови Київської міськдержадміністрації Ганна Старостенко.

«Сподіваюся, що з 22 травня карантинні заходи будуть досить ослаблені, щоб ми змогли відкрити садки. Адже багатьом батькам потрібно буде виходити на роботу і гостро постане питання про те, на кого залишити маленьких », – написала вона.

Зараз в дитячих дошкільних установах проводиться підготовча робота по відновленню освітнього процесу.

Старостенко зазначила, що для того, щоб нормально запрацювали садки, потрібно щоб відновив роботу громадський транспорт, щоб люди могли добиратися на свої робочі місця.
На думку чиновниці, орієнтовна дата відкриття дитячих садків – через 14 днів після рішення Кабміну про відновлення навчального процесу.

Next Post

"Митниця засекретила всі дані щодо вантажу літаку Мрія" - депутат

Вт Тра 5 , 2020
Митниця засекретила всі дані щодо розмитнення вантажу, який був привезений літаком “Мрія” і який зустрічав президент України Володимир Зеленський. Про в ефірі “Прямого” заявив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Володимир Ар’єв. “Я з приводу того, що відбувалося з постачаннями через “Мрію”. Зараз п’ять депутатських звернень зробив щодо надання інформації. Але я вже можу […]
Мрія

Можливо ви пропустили?