Столична влада обіцяє, що опалювальний сезон розпочнеться вчасно

Київ готовий до опалювального сезону на майже 80%.

Про це під час брифінгу щодо підготовки міста до опалювального сезону сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні ми говорили про готовність теплоенергетиків — 90% готовності. Якщо говорити про загальну міську готовність, то це приблизно 75-80%. Треба встигнути замінити всі мережі, які ми запланували, а ми запланували комплексну модернізацію. Дуже важливо, щоб всі власники теплоенергетичного обладнання, а це не тільки комунальні структури, а й комерсанти вчасно розрахувалися за газ з НАК “Нафтогаз”, вчасно отримали акти готовності до зимового періоду, особливо це стосується ОСББ, ЖБК”, – сказав Пантелеєв.

За його словами, КП “Київтеплоенерго” на 90% підготувало устатковання до пуску тепла.

“Загалом переконаний, що опалювальний сезон ми почнемо впевнено з настанням триденної середньої температури повітря 8 градусів і опалювальний сезон у нас пройде впевнено і стабільно”, – зауважив він.

Як зазначив директор СП “Київські теплові мережі” Василь Деревицький, на сьогодні вже на 90% проведено плановий ремонт обладнання, усунуто понад 6 тисяч пошкоджень, замінено 70 кілометрів найбільш аварійних тепломереж.

“Загалом до кінця року заплановано замінити понад 100 кілометрів зношених тепломереж. У майбутньому, це дасть змогу зменшити тепловтрати і підвищити надійність постачання тепла і гарячої води до будинків”, – додав Деревицький.

Next Post

На всіх столичних пляжах купатися містянам не рекомендують

Пт Сер 30 , 2019
У Києві й досі триває тимчасова заборона на купання у водоймах Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу КП “Плесо”. Станом на 30 серпня купання не рекомендовано на пляжах “Венеція”, “Дитячий”, “Золотий”, “Передмістна- Слобідка”, “Молодіжний”, “Пуща-Водиця”, “Чорторий”, “Веселка”, “Вербний”, “Галерна”, “Райдужний”, “Троєщина”, “Тельбін” і “Центральний”. Post Views: 683
Пляжи Киева

Можливо ви пропустили?