Невідомі розтрощили вікна у «Хвильовому» на Подолі та залили людей балоном. Є постраждалі

Хвильовий

У Києві увечері пʼятниці, 26 листопада, невідомі розтрощили вікна у барі «Хвильовий», який розташований на Подолі. Надалі 15 зловмисників направилися до закладів, які розташовані на Кирилівській та Нижньоюрківській [йдеться про клуби К41 та Closer].

Про це повідомляє «Бабель» з посиланням на  співзасновника «Хвильового» Андрія Янковського

«Залетіла група молодиків у балаклавах, масках та спортивних костюмах, розтрощили вікна та залили балоном людей і всередині через розбиті вікна і двер. Також вони частково розбили меблі, які стояли на терасі закладу — є постраждалі серед тих, кого залили балоном. У них випала візитівка організація «Центурія», — зазначив Янковський.

Наразі за словами очевидців, у «Хвильовий» нікого не пускають, туди приїхала поліція і ворота зачинили. Імовірно у середині ще залишився хтось із нападників.

Джерело

Next Post

З 1 грудня кияни зможуть змінювати реєстрацію місця проживання у Дії

Пн Лис 29 , 2021
З 1 грудня на порталі «Дія» у тестовому режимі запрацює послуга зміни місця проживання онлайн майже для всієї України. Задекларувати місце проживання можна буде за 1 робочий день без відвідування установ, 30 днів очікування та папірців. Найближчим часом на порталі «Дія» запрацює найпопулярніша послуга — декларування місця проживання онлайн. Її перевага в тому, що заявнику не потрібно буде їхати до свого рідного міста, навіть якщо […]
дія

Можливо ви пропустили?