Ківа вимагає назвати проспект Києва ім’ям Джорджа Флойда

Народний депутат від фракції “Опозиційна платформа – За життя” Ілля Ківа запропонував в Україні оголосити тиждень жалоби в пам’ять про афроамериканців Джордже Флойда, а також перейменувати в Києві в його честь проспект Степана Бандери.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

“”З солідарності з американським народом, розділяючи їх національне горе у зв’язку з трагічною загибеллю чорношкірого великомученика. Як народний депутат України, пропоную оголосити тиждень жалоби і перейменувати в Києві проспект Степана Бандери в проспект Флойда !!!”” – написав він.

Також Ківа звернувся з вимогою “канонізувати невинно убієнного Флойда” до митрополита ПЦУ Епіфанію і призначити день його шанування в церкві.

Крім цього, нардеп зажадав від прем’єр-міністр України Дениса Шмигаль виділити матеріальну допомогу в розмірі $ 10 млн сім’ї загиблого афроамериканця і включити Флойда в список Небесної сотні.

“Прошу розглянути можливість включення Флойда в списки Небесної сотні, як людини почав” революцію гідности “в Сполучених Штатах Америки !!!”, – підсумував Ківа.

Джерело

Next Post

Водій потрапив на камери відеофіксації 10 разів за день

Пн Чер 8 , 2020
За п’ять днів камери автофіксації в Києві і області виявили 200 тисяч випадків перевищення швидкості. Камери автоматичної фіксації 6 червня зафіксували 10 порушень ПДР одним водієм, повідомляє Патрульна поліція. “Найбільшу кількість раз швидкісний режим порушив автомобіль Hundai Sonata. Він перевищував аж 10 разів. Також камери зафіксували автомобіль – Hyundai Santa […]
пдр

Можливо ви пропустили?