Безкоштовний концерт класичної музики влаштують на День Незалежності

24 серпня у центрі Києва відбудеться благодійний концерт класичної музики «Класик пікнік. Українська поема».

Прозвучать твори та аранжування українських композиторів. У програмі – твори Євгена Станковича, Юлія Мейтуса, Юрія Шевченка, Юрія Ланюка, Лева Колодуба та багатьох інших. Також запланований виступ лауреатів Міжнародного конкурсу молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця середньої групи.

– Наш концерт можна із впевненістю назвати найпатріотичнішим, адже він, у переважній більшості, складатиметься з української музики, – розказала автор проекту Марія Дідковська.

На завершення концерту музиканти виконають легендарну композицію Ігоря Шамо «Як тебе не любити, Києве мій», яка стала улюбленим для кожного киянина гімном української столиці.

Зона біля сцени буде облаштована стільцями, але гості також зможуть насолоджувались класикою, зручно вмостившись на пледах, розстелених на траві. Для дітей працюватиме ігровий майданчик, а відвідувачі зможуть втамувати спрагу охолоджуючими напоями у барах партнерів.

Коли: 24 серпня о 20:00.
Де: майданчик перед Національним музеєм історії України (вул. Володимирська, 2).
Вхід вільний.

Джерело

Next Post

Пожартував на 6 років: киянину оголосили про підозру за «замінування» вокзалу

Вт Сер 13 , 2019
Чоловіку, який повідомив про замінування столичного вокзалу, оголосили про підозру. 28-річний киянин вирішив розважитися – повідомив про підготовку вибуху, через що довелося евакуювати понад 2 тисячі пасажирів. – 10.08.2019 чоловік зателефонував на телефон спецлінії «102» та надав неправдиве повідомлення про замінювання залізничного вокзалу в столиці, що за адресою Вокзальна, 1. Правоохоронці та піротехніки, […]

Можливо ви пропустили?