У Києві п’яний чоловік підпалив багатоповерхівку

27 січня близько 22:00 в Подільському районі Києва сталася пожежа в багатоповерховому будинку, внаслідок чого постраждав чоловік-інвалід.

Про це повідомляє “Інформатор“.

Полум’я спалахнуло в квартирі на першому рівні багатоповерхівки. У цей момент там спав співмешканець господарки, чоловік має інвалідність. Сусіди відчули запах диму, а вже через кілька хвилин вогонь охопив усе приміщення. На щастя, які прибули на місце рятувальники витягли чоловіка з палаючої квартири і передали медикам. Попередньо, у нього невеликі опіки і отруєння димом.

Дим в лічені хвилини заполонив під’їзд і став потрапляти в квартири. Мешканці намагалися вийти на вулицю, але, за їхніми словами, в під’їзді була нульова видимість, а дихати було неможливо. Частина людей вибралися самостійно, інших виводили пожежні. На вулицю евакуювали близько 30 людей, серед яких діти.

За словами мешканців будинку, господиня згорілої квартири разом зі своїм співмешканцем регулярно випивали.

На місці події працювало 6 одиниць пожежної техніки, дві карети швидкої допомоги, рятувальники КАРС і патрульна поліція. Для ліквідації вогню було задіяно близько 20 чоловік особового складу.

 

Next Post

В столиці прокладуть веломаршрут між Європейською та Львівською площами

Пн Січ 28 , 2019
У Києві з’явиться пішохідно-велосипедний туристичний маршрут, який об’єднає Львівську та Європейську площі. Про це у програмі «Київ LIVE» телеканалу «Київ» розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Спасибко. «Від Львівської площі Пейзажною алеєю до сходів, які здали в експлуатацію минулого року, виходимо через Андріївський узвіз і йдемо через Алею […]

Можливо ви пропустили?