На Лісовому масиві супротивники незаконної забудови обмалювали МАФ

МАФ

Ідеться про величезний МАФ площею близько 500 кв. м, який “виріс” на газоні біля багатоповерхівки на вулиці Миропільській, 29. Роботи з будівництва павільйону впритул до будинку почали в ніч на 28 листопада, і за кілька днів “виріс” цар-кіоск.

Стало відомо, що жителі не стали спокійно спостерігати за забудовником. Тож вирішили залишити “привіт” просто на стіні  новозведеної будівлі.

“Геть одоробло!” та “Геть незаконну забудову!” – тепер “прикрашають” фасад споруди.

Як з’ясувало видання “Хмарочос“, за рішенням Київради, земельна ділянка, де звели цар-МАФ, перебуває у приватній власності з 2004 року. Власник також нібито отримав містобудівні умови та обмеження для будівництва 3-4-поверхового торговельного центру та має дозвіл на проведення будівельних робіт. Водночас забудовник не розробив і не затвердив проєкт.

Next Post

Продаж антибіотиків буде виключно за електронним рецептом

Вт Гру 14 , 2021
У МОЗ заявили, що переходять від паперових рецептів виключно на електронні. Про це в інтерв’ю розповів перший заступник  міністра охорони здоров’я Олександр  Комаріда. За його словами,  відпуск антибіотиків виключно за е-рецептом стартує з першого квітня наступного року. «І далі до кінця року ми плануємо розширити, щоб усі рецептурні лікарські засоби в Україні […]
аптека

Можливо ви пропустили?