Поліція посилила заходи безпеки у центрі Києва

Столична поліція посилила заходи безпеки у місцях проведення заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції.

“Згідно з раніше поданими заявками, сьогодні, 21 листопада, у столиці заплановано проведення кількох заходів з нагоди 7-ї річниці початку Революції Гідності та Дня Свободи. У зв’язку з цим, правоохоронці, нацгвардійці, рятувальники, підрозділи вибухотехніків та кінологів, а також поліція діалогу забезпечуватимуть охорону громадського порядку у місцях проведення заходів, переважно – це центральна частина столиці”, – зазначається у повідомленні.

Задля координації дій правоохоронців та негайного реагування, у разі зміни оперативної обстановки чи виникнення позаштатних ситуацій, у столичному главку поліції Києва працює ситуаційний центр.

На локаціях, де проходитимуть акції за масової участі громадян, перед початком їх проведення спеціалісти вибухотехнічної служби та кінологи зі службовими собаками проведуть ретельну перевірку.

Разом із тим, правоохоронці посилили охорону і на центральних станціях столичного метрополітену. Аби не допустити конфліктних ситуацій та порушень громадського порядку, співробітники поліції діалогу та інших профільних служб проводитимуть превентивні заходи з учасниками заходів, а при необхідності – вибіркові поверхневі перевірки громадян.

Раніше ми повідомляли, що від Зеленського вже принесли квіти на знак вшанування героїв Небесної сотні.

 

Next Post

На Оболоні закрили два заклади за порушення карантинних обмежень (ФОТО)

Сб Лис 21 , 2020
Інспектори, що контролюють дотримання карантинних норм у столиці, зачинили два розважальних заклади на Оболоні за порушення протиепідемічних заходів. Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в м. Києві. Зокрема, санкції накладуть на розважальний заклад Mister Cat (Оболонський проспект, 26). Там виявили такі порушення: робота закладу після 22 годин, робота караоке, […]

Можливо ви пропустили?