Аеропорт “Київ” зайняв перше місце в рейтингу Routes Silk Road 2019

Столичний аеропорт Київ зайняв перше місце в престижному рейтингу, складеному на форумі Routes Silk Road 2019.

Правда, тільки в окремій категорії. За інформацією прес-служби аеропорту Київ ім. Сікорського, експерти порахували цей столичний аеропорт кращим в світі серед повітряних гаваней, які обслуговують до 4 млн. пасажирів в календарному році. Тобто серед невеликих аеропортів, які обслуговують міжнародні рейси.

Щорічний авіаційний форум проходив в цьому році в Нур-Султана, новій столиці Казахстану, в середині липня. Брали участь в ньому близько  270 делегацій з різних країн світу, в тому числі з європейських і азіатських держав, а також країн СНД.

В рамках заходу були проведені сотні зустрічей і організовані сотні аналітичних обговорень. Кращих номінантів у різних категоріях визначали найавторитетніші та впливові гравці на міжнародному авіаційному ринку.

Також в рамках форуму представники міжнародного авіатовариства обговорювали пріоритетні питання та напрямки розвитку авіаційного сектора. Учасники форуму приділили увагу гострим проблемам комерційної авіації.

Це не перша престижна перемога столичного аеропорту. Раніше фахівцями Асоціації аеропортів України «Київ» був визначений найкращим аеропортом України в категорії аеропортів з пасажиропотоком понад 300 тис. осіб на рік.

За перше півріччя поточного року даний аеропорт продемонстрував значне зростання пасажиропотоку. За даний період пасажиропотік зріс на шість відсотків в порівнянні з аналогічним періодом року минулого і склав без малого 1,6 мільйона чоловік. Якщо зростання продовжиться такими ж темпами, то через кілька років «Київ» вийде з категорії аеропортів з річним пасажиропотоком до 4 млн. осіб.

Джерело

Next Post

У Кличка прокоментували справу Великої кільцевої

Пт Сер 9 , 2019
В Ухвалі Голосіївського районного суду міста Києва щодо будівництва ділянки Великої кільцевої дороги від вул. Рокоссовського до вул. Богатирської мова йде виключно про тимчасовий доступ до речей і документів, а не про проведення обшуків, повідомляє прес-служба КМДА КМДА постійно взаємодіє з правоохоронними органами з метою забезпечення розслідування будь-яких неправомірних дій. […]
Виталий Кличко

Можливо ви пропустили?