Вандали розбили і облили фарбою пам’ятну плиту загиблим воїнам ОУН у Бабиному Яру

У Бабиному Яру в Києві вандали розбили пам’ятну плиту з іменами учасників похідної групи ОУН, розстріляних нацистами в 1941-1942 роках.

Про це повідомив голова Організації українських націоналістів Богдан Червак у Фейсбуці.

“У Бабиному Яру здійснений акт вандалізму. Так звані “невідомі особи” розбили пам’ятну плиту з іменами учасників похідної групи ОУН, яких німці розстріли в 1941-1942 роках. Пам’ятна плита, до речі, розміщена біля Пам’ятного хреста, встановленого в 1992 році на честь Олени Теліги і українців – жертв Бабиного Яру”, – написав він.

Голова ОУН підкреслив, що пам’ятна плита з іменами буде відновлена.

“Очевидно, що акт вандалізму вчинили вороги незалежної України, які бояться українських націоналістів навіть мертвими. Плиту відновимо, пам’ять збережемо, ворогів покараємо”, – написав він.

Next Post

До кінця року для столичних школярів випустять учнівські квитки на 36 мільйонів гривень

Пт Жов 30 , 2020
Випуск учнівських квитків мають здійснити до 31 грудня 2020 року. Про це повідомляють у КМДА. Зокрема, у розпорядженні вказано, що випуск нових учнівських квитків є одним із пунктів запровадження у дослідну експлуатацію автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті. Тому комунальному підприємству “Головний інформаційно-обчислювальний центр” потрібно здійснити емісію учнівських […]

Можливо ви пропустили?