У Києві вдруге пройде міжнародний форум Kyiv Music Days

Про що говорить музична індустрія України? Час — почути. На другому музичному форумі Kyiv Music Days. Цього року подія відбудеться з 12 по 14 квітня на НСК “Олімпійський”.

З 12 по 14 квітня на найбільшому концертному майданчику країни, НСК “Олімпійський”, та ще кількох концертних майданчиках столиці відбудеться конструктив та творчість:

– міжнародна конференція концертної та культурної індустрій;
– шоукейс-фестиваль музичних гуртів з 3 країн;
– спеціалізована виставка та workshop;
– премія концертної індустрії “KMD Awards 2019”;
– найбільший нетворкінг концертної та шоубізнес-індустрій.

Цього року форум розширює свою тематику та, власне, аудиторію. Особливу увагу буде приділено таким актуальним напрямам, як:

– освіта у галузі;
– авторські та суміжні права;
– фандрайзінг та Celebrity Marketing;
– влогінг та блогінг.

Усі імена та теми – скоро з’являться у пабліках та на офіційних ресурсах Kyiv Music Days. Протягом трьох днів, 12, 13 та 14 квітня, гостей та учасників Kyiv Music Days чекають лекції, майстер-класи, панельні дискусії та круглі столи за участі українських та іноземних спікерів.

Серед гостей та учасників конференції: букінг-агенції, промоутери, медіа-менеджери, музиканти, організатори фестивалів, арт-директори та арт-менеджери, представники концертних майданчиків, прокату звукового та світлового обладнання, музичні менеджери, піар-фахівці та інші діячі концертного ринку України та світу.

За словами організаторів, під час KMD 2018 укладено понад 30 перших контрактів між представниками 7 країн-учасників форуму. Серед них і виступи іноземних гуртів в Україні, і виступи українських музикантів на міжнародних та українських фестивалях; співпраця букінг-агенцій з концертними майданчиками; юридичні та паблішинг-послуги й багато іншого.

Квитки вже можна купити онлайн, їх вартість складає від 540 гривень.

Пріоритетами Kyiv Music Days є розвиток музичної індустрії та розширення її можливостей та інструментарію, залучення новаторських технологій до галузі, знайомство широкої аудиторії з молодими музикантами та музичними гуртами, підвищення загального рівня освіти музикантів та менеджерів, а також інтеграція вітчизняної музичної індустрії у світовий простір.

Вперше форум Kyiv Music Days відбувся у 2018 році.

Джерело: Інформатор

Next Post

Фестиваль Atlas Weekend оголосив першого хедлайнера

Чт Лют 14 , 2019
Український фестиваль Atlas Weekend, який пройде у Києві з 9 по 14 липня, оголосив ім’я першого хедлайнера. Ним став гурт The Chainsmokers. Про це пише LiRoom. The Chainsmokers – це американський гурт, що складається з Ендрю Таггарта та Алекса Палла. За їх словами, вони граються «щось між інді, поп-музика, танцювальна музика та хіп-хоп». […]

Можливо ви пропустили?