У Києві біля вокзалу до смерті побили ветерана АТО (ФОТО)

У Солом’янському районі Києва біля вокзалу в ніч на 29 грудня невідомі до смерті побили ветерана АТО, який працював далекобійником.

На даний момент дружина загиблого намагається знайти свідків вбивства, – передає Київ оперативний.

“Будь ласка, важлива будь-яка інформація! Мого чоловіка в Києві, в Солом’янському районі, біля залізничного вокзалу, в народі в “ямі “з 28 на 29 грудня забили до смерті … Він був Атовцем, який працював далекобійником, тільки їхав з рейсу додому … Був одягнений в темно-зелену куртку, сині джинси, з великим армійським рюкзаком. Особлива прикмета – зламаний ніс. Зріст 178 см. Був госпіталізований з черепно-мозковою травмою в міську лікарню №4, помер ще в кареті швидкої допомоги. При собі мав документи на ім’я Алехно Володимир Миколайович, 1973 року народження “, – розповідь ла дружина вбитого.

https://www.facebook.com/KyivOperativ/photos/a.180828032313291/891342014595219/?type=3&theater

Ранее в Тернопольской области жестоко избили ветерана АТО.

Next Post

З'явилося фото підозрюваних у вбивстві дівчат

Пн Січ 6 , 2020
За підозрою в причетності до вбивства 16-річної Єви Лисенко і 19-річної Марії Каминіна розшукують двох осіб. Фото передбачуваних зловмисників опублікував “Київ оперативний”. За підозрою в причетності до вбивства 16-річної Єви Лисенко і 19-річної Марії Каминіна розшукують двох осіб. Фото передбачуваних зловмисників опублікував “Київ оперативний” Один з підозрюваних – 34-річний Сергій […]

Можливо ви пропустили?