На вулиці Вербицького на Харківському масиві замінять 8 км аварійних тепломереж

Заміна зношених тепломереж на нові та попередньо ізольовані триває на вул. Вербицького (Харківський масив). До початку опалювального сезону КП «Київтеплоенерго» перекладе понад 8 км трубопроводів, які постачають тепло та гарячу воду до 14 житлових будинків, 2 шкіл і 1 дитячого садочку.

Лише за останній рік на цій ділянці труб було зафіксовано 23 аварійних пошкодження. Тож енергетики вирішили провести на вул. Вербицького комплексу перекладку мереж.

Нові труби мінімізують тепловтрати, а також допоможуть уникнути перебоїв із постачанням тепла і гарячої води в найближчі 30-40 років.

Нагадаємо, що впродовж 2019 року КП «Київтеплоенерго» планує перекласти близько 130 км найбільш зношених тепломереж у Києві.

Джерело: КМДА

Next Post

У Києві відбудеться фестиваль німого кіно

Ср Чер 19 , 2019
Кінопокази пройдуть 20-22 червня в Києві, в Довженко-центрі, де зберігається найповніший в країні збірник німого кіно У червні відбудеться єдиний в Україні і найбільший в Східній Європі фестиваль німого кіно та сучасної музики Німі ночі. Про це повідомляє «Вечірній Київ». У цьому році на фестивалі будуть показані 6 німих фільмів, […]

Можливо ви пропустили?