“Музей непотрібних речей” у Києві. Унікальні експонати

У Києві на території заводу з переробки вторсировини по вул. Євгена Маланюка, 112 існує “Музей вторсировини”, він же “Музей непотрібних речей”.

Про це розповідає ресурс “Спрага”: в Києві цікаво”.

Зазначається, що частина експонатів знаходиться на території заводу під дахом, а частина – просто неба.

Серед експонатів музею – дореволюційний патефон, статуетка найсильнішої у світі людини Івана Піддубного 1905 року виготовлення, старовинний самовар із чоботом, снаряди та ядра часів Першої світової війни, комплект інструментів для тортур царської жандармерії, якими користувалися і представники ВНК.

Окрім того, в колекції музею старовинні сани, верстат з переробки конопель, довоєнний дитячий візок, лялька та дитячі бігунки, старі сільські вози, дерев’яні плуги, старовинні столярні інструменти, радіоприймачі та фотоапарати тощо.

Серед експонатів радянської тематики – перший номер видання “Іскра” 1900 року та раритетний атлас Куби, статії Леніна.

Музей непотрібних речей Музей непотрібних речей Музей непотрібних речей Музей непотрібних речей Музей непотрібних речей

Next Post

Нотаріальний переклад – вид легалізації документів

Вт Січ 30 , 2024
Видів легалізації документів досить багато і один із них – нотаріальний переклад. Офіційне засвідчення документів у нотаріуса необхідно у випадках, коли їх потрібно подавати, наприклад, для відкриття візи при в’їзді в іншу країну. Але перш ніж замовляти послугу нотаріального засвідчення в агенції перекладів, необхідно з’ясувати всі деталі заздалегідь. Запевненню підлягають […]
Нотаріальний переклад

Можливо ви пропустили?