В Києві повідомили про підозру двом поліцейським, що побили киянина

побиття

В Києві повідомили про підозру двом поліцейським, які жорстоко побили ломом киянина. Їм загрожує строк у в’язниці та позбалення права обіймати певні посади протягом десяти років.

Про це повідомляє сайт Офісу генпрокурора.

У лютому цього року під час затримання особи правоохоронці застосували надмірну силу, яка не відповідала ситуації. Вони нанесли чоловіку, який не чинив опору, удари металевим ломом по голові та тулубу, внаслідок чого він втратив свідомість. Привівши потерпілого до тями, оперуповноважені продовжили наносити йому удари руками та ногами та заламувати пальці.

“За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру двом оперуповноваженим одного із підрозділів Головного управління Національної поліції у м. Києві у перевищенні службових повноважень, поєднаному із застосуванням насильства (ч. 2 ст. 365 КК України)”, – йдеться в повідомленні.

Стаття передбачає обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до десяти років.

Next Post

Чоловікові відмовили у співбесіді в київській компанії через українську мову

Чт Жов 21 , 2021
Вибачте, але якщо ви бажаєте спілкуватися українською, ми не можемо запропонувати вам цю позицію – відповили у компанії чоловіку, за його принципову позицію говорити українською. Про цей інцидент Антон Капелушний розповів на своїй сторінці в Facebook. Шукаючи роботу у Києві, спеціаліст з IT-технологій зіткнувся з мовною дискримінацією. За словами Антона, столична компанія […]
Українська мова

Можливо ви пропустили?