Віталій Кличко: «Київрада розірвала договір оренди із забудовником на Крістеровій Гірці»

За зверненням Київського міського голови Віталія Кличка депутати Київради ухвалили рішення про розірвання договору оренди земельної ділянки із забудовником ТОВ «Будінвест КМ» та врятували від забудови парк «Крістерова гірка», що в Подільському районі столиці.

«До мене неодноразово зверталися місцеві мешканці, щоб захистити цей парк. Прошу підтримати це рішення», – звернувся Віталій Кличко до депутатів.

Петицію киян про заборону вирубування дерев у парку «Крістерова Гірка» було взято до розгляду ще у квітні 2018 року. У петиції йшлося, що забудовник звів паркан навколо значної частини парку, вирубав там дерева та знищив дитячий майданчик. Відповідна територія парку межує з Інститутом харчової біотехнології та геноміки НАН України. Ініціатори петиції закликали зупинити початок будівельних робіт забудовником і не допустити можливої техногенної катастрофи.

Джерело

Next Post

Із Відня до Києва привезли Вифлеємський вогонь миру

Нд Гру 15 , 2019
Естафета поширення символу миру та злагоди розпочалася в Австрії. Там скаути світу, зокрема, й пластуни отримали Вифлеємський вогонь.  – Прямим авірейсом Відень-Київ Вогонь потрапить до України. А згодом — він потрапить і до українців: церков, сиротинців, військових частин, – повідомляють на сторінці Пласту. Офіційна передача Вифлеємського Вогню Миру відбудеться 15 грудня о 16:00 […]
віфлеємський вогонь

Можливо ви пропустили?