У КМДА пропонують прийняти мораторій на фінансування другорядних потреб

У КМДА готують мораторій на використання бюджетних коштів до кінця воєнного стану після історій із закупівлею барабанів для укриттів, ремонтів доріг та реконструкцій.

КМДА
Фото: Роман Пєтушков

Про це пише “Телеграф”.

Підготовку рішення про впровадження мораторію ініціював депутат Київради Григорій Маленко (фракція ГОЛОС), про це він повідомив у Facebook. За словами депутата, це дозволить закумулювати ресурс, який можна буде направити на фінансування першочергових потреб ЗСУ.

“Першим пріоритетом для бюджету будь-якого рівня має бути підтримка ЗСУ та всього, що пришвидшує нашу спільну перемогу”, — написав депутат.

Маленко звернувся до депутатів ВРУ, Кабміну та інших органів державної та місцевої влади, щоб кожен на своєму рівні напрацював відповідне рішення та впровадив аналогічний мораторій.

“Прошу всіх подумки повернутися в березень-квітень 2022, коли ми всі забули про партійні прапори, особисті образи й інтереси та об’єдналися проти спільного ворога”, — нагадав Маленко.

Next Post

Народні депутати посилять контроль за виконанням ЗУ «Про енергетичну ефективність»

Сб Лип 22 , 2023
Про це стало відомо на засіданні робочої групи щодо контролю за станом виконання Закону України «Про енергетичну ефективність», яка створена рішенням Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг 27 червня 2023 року. Як зазначив народний депутат України, голова підкомітету з питань енергозбереження та енергоефективності Сергій Нагорняк, є проблеми […]
енергетична ефективність

Можливо ви пропустили?