У Києві чоловік вилетів з вікна 5 поверху і вижив

самогубство

Чоловік впав якраз з балкона з п’ятого поверху на дах бібліотеки, а звідти вже на землю. І з такою силою, що тіло вилетіло на проїзну частину.

У футболці і шортах чоловік лежав у калюжі крові і навіть не ворушився, лише тихо стогнав. Швидку для молодика викликала жінка, що випадково проходила повз будинок. Вигулюючи своїх собак, вона почула гучний удар. Перелякані сусіди, що збіглися на звуки сирен швидкої та поліції, були переконані, що самогубець не виживе.

У важкому стані його госпіталізували.

Про постраждалого відомо, що йому 27 років і він орендує квартиру. Більшість своїх сусідів він “дістав” постійними гулянками, але сусіди так і не знають, чи він випивав, чи то вживав наркотики.

Того трагічного вечора у його квартирі також було шумно, і дехто з сусідів навіть вважає, що чоловіку “допомогли” вийти у вікно. Однак вже наступного дня поліцейські з’ясували, що орендатор квартири вистрибнув сам. Чи була це випадковість, чи спланована спроба самогубства, наразі невідомо.

“Постраждалий відпочивав разом з друзями в квартирі. В якийсь момент він почав поводити себе неадекватно і зрештою вистрибнув із вікна. Медики госпіталізували його з ознаками алкогольного та наркотичного сп’яніння”,  – повідомили у поліції.

Раніше ми повідомляли, що іноземець намагався вивезти соколів, обмотаних у клейку стрічку

Next Post

Столичні поліцейські затримали чоловіка, який жбурнув молоток у вікно Верховної Ради

Пн Лют 7 , 2022
У столиці поліцейські затримали чоловіка, який пошкодив вікно будівлі Верховної Ради. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції України. “Сьогодні, 6 лютого, під час несення служби на прилеглій до Верховної Ради України території поліцейські полку поліції особливого призначення №2 затримали чоловіка, який пошкодив вікно адмінбудівлі. Для документування події на місце прибула слідчо-оперативна група […]
поліція

Можливо ви пропустили?