Канада, Австралія та Німеччина перенесли свої посольства до Львова

Україна

На тлі посилених чуток про швидке вторгнення Росії в Україну багато західних країн стали скорочувати свої дипмісії та робити кроки для захисту своїх дипломатів.

Так, Німеччина вирішила перенести генеральне консульство у Донецьку, яке з 2014 року базувалося у Дніпрі, до Львова. Про це МЗС ФРН повідомило у Twitter.

Німеччина

Канада теж тимчасово переводить своє посольство з Києва до Львова у зв’язку з можливою загрозою російського вторгнення в Україну.

“Враховуючи погіршення безпекової ситуації, що триває, ми перенесемо наші операції у тимчасовий офіс у Львові і тимчасово припинимо роботу нашого посольства в Києві”, – сказано в повідомленні міністра закордонних справ Канади Мелані Жолі в Тwitter.

Водночас, за її словами, дипломатична присутність та активна участь Канади в Україні триватимуть.

Уряд Австралії також переносить своє посольство до Львова. Про це написала на своїй сторінці у Twitter глава МЗС Австралії Маріз Пейн, передає УНН.

«З огляду на погіршення безпеки, викликане нарощуванням російських військ на кордоні з Україною, уряд дав розпорядження про виїзд співробітників посольства Австралії у Києві та тимчасово призупинив роботу нашого посольства у Києві. Ми перенесемо нашу діяльність у тимчасовий офіс у Львові», — йдеться у повідомленні.

 

Next Post

Всё об онлайн-покере

Пн Лют 14 , 2022
Что такое онлайн-покер? Онлайн-покер — это просто традиционная карточная игра в покер, в которую играют через Интернет. Существует множество различных сайтов онлайн-покера, каждый из которых предлагает различные варианты покера с широким выбором игр и доступных ставок (включая совершенно бесплатные онлайн-игры в покер). Онлайн-покер против живого покера Правила покера одинаковы независимо […]
онлайн покер

Можливо ви пропустили?