Кіт, який служить в головному управлінні ДСНС України, отримав звання майора

кіт рятувальник
Фото: ДСНС

Столичний рятувальник Артур Моркотенко врятував від страшних морозів вуличного кота на прізвисько Чівас. Врятована тварина живе в частині ДСНС, їй видали форму та «присвоїли» спеціальне звання майора.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, надзвичайник прочитав у Facebook допис про кошеняту, якого підкинули до під’їзду. Тварина цілий тиждень замерзала та голодувала, тож рятувальник вирішив її врятувати і 28 січня забрав додому.

«В одну мить пухнастик отримав люблячу родину, догляд, формений одяг, ім’я та навіть спеціальне звання майора.  З того дня Чівас, а саме так звати кота, живе в кабінеті свого рятівника. У вільний від виконання службових обов’язків час котик спить у лотку для паперів та гуляє частиною», – йдеться в дописі.

 

 

Next Post

Почему появляется второй подбородок

Пт Бер 26 , 2021
Хотите избавиться от второго подбородка? Это вполне реальная задача. Существует несколько способов борьбы со вторым подбородком. Для того, что бы понять, какой способ подойдет вам, стоит сперва немного разобраться с теорией. Почему появляется второй подбородок? С физиологической точки зрения все очень просто. Кожа становиться менее эластичной в области шеи, если […]
Липосакция подбородка

Можливо ви пропустили?