У Києві вщент згорів пасажирський автобус

У ніч на неділю, 14 липня, на вулиці Борщагівська в Києві загорівся припаркований на узбіччі автобусі Ikarus 256.

Пожежні припустили, що автобус підпалили, повідомляє Інформатор.

Відзначається, що інцидент стався близько 4:50.

За словами співробітників ДСНС, пожежа в припаркованому на узбіччі Ikarus почався з боку передніх дверей. Вони схиляються до того, що автобус підпалили.

На повну ліквідацію загоряння пожежникам знадобилося близько години. Однак, вогонь практично повністю знищив автобус. Щоб загасити пожежу, поліцейським довелося на деякий час перекрити рух на даній ділянці вулиці Борщагівська.

Очевидці повідомили, що ще до приїзду пожежників на протилежному боці вулиці вони бачили не зовсім адекватного чоловіка, віком до 40 років, в камуфляжних штанях, сорочці і кепці. Він кричав в сторону Ikarus: “Так, з @ ка, гори! Так тобі й треба, п @@@ рас!”. А приїхали на подію рятувальникам: “Не гасіть, так йому і треба”.

Згорілий автобус належав приватній особі. На даний момент правоохоронці встановлюють особу власника. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, рятувальники ДСНС і слідчо-оперативна група. Деталі події встановить слідство.

Next Post

За добу з бульвару Шевченка було евакуйовано 19 автомобілей

Нд Лип 14 , 2019
Під час спільного рейду 12 липня 2019 року було переміщено 19 транспортних засобів, працювало загалом 6 автомобілів-евакуаторів (чотири – КП «Центр організації дорожнього руху» та два – КП «Київтранспарксервіс»). Перелік державних номерів переміщених транспортних засобів Переміщено КП “Центр організації дорожнього руху” АА8886ВР АА1040РМ АА6948РА АА3932МО АА4771ТІ АІ1670НІ АА9813РТ АВ9784СТ АА1379ЕР […]

Можливо ви пропустили?