До річниці Революції Гідності в Києві встановлять три виставки

До 5-річчя Революції Гідності в центрі столиці України встановлять три виставкові експозиції, зокрема покажуть як виглядатиме майбутній меморіал Героїв небесної сотні. 

“В планах є три виставки. Насамперед це виставка довкола стели (Монумент Незалежності – ред.) під назвою “100 років боротьби”, яка показує Революцію Гідності в контексті боротьби за незалежність починаючи з початку 20 століття. Ми хочемо показати як багато паралелей є між цими подіями”- повідомила Ольга Сало.

Друга виставка буде представлена мистецькою інсталяцією “Сторожа”, яка присвячена Небесній сотні.

“Це 12 полотен в стилі сучасного сакрального мистецтва, передбачено також відео-арт. Головна ідея цієї виставки подати емоційне настроєве відчуття і осмислення хто такі герої Небесної сотні і їхня роль”, – зазначила вона.

Третя експозиція буде розміщена на алеї Героїв небесної сотні. Бічну огорожу перетворять у інформаційний майданчик, де буде зображено як виглядатиме майбутній меморіал Героїв небесної сотні. Його доповнять світлини з елементи живописного полотна “Щаслива Україна”, яке розмальовували майданівці одразу після трагічних подій у 2014 році.

Виставка: УНН

Next Post

В Україні вперше покарають за булінг у школі: суд виніс рішення

Ср Лют 13 , 2019
Бориспільський районний суд Київської області виніс перше в історії України рішення у справі про булінг у школі. Про це повідомила народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Оксана Білозір на своїй сторінці у Facebook. «11 лютого 2019 року оприлюднено рішення Бориспільського міськрайонного суду Київської області, який вперше в історії України […]

Можливо ви пропустили?