Столичні комунальники пояснили, навіщо косять траву напередодні зими

Озеленювачі Подільського району вже вдруге за осінь скошують траву на вулиці Міській та на проспекті Свободи.

Комунальники пояснили, що відсутність морозів та снігу сприяють активному росту газону, повідомляє столичне інтернет видання.

«З настанням холодів відросла трава підмерзне і ляже на землю, де пролежавши до весни, стане серйозною перешкодою до зростання зелених паростків. Саме тому косити газон на зиму необхідно завжди», – розповіли у КП УЗН Подільського району.

За словами озеленювачів, вгадати, скільки таких стрижок потрібно провести до настання холодів не завжди вдається. Скошуючи траву на початку вересня не можна бути впевненим, що з настанням бабиного літа рослини не витягнуться, і їх не доведеться знов підстригати. Або навпаки: ранні заморозки прихоплять непідстрижену зелень, а процедуру скошування газону на зиму проводити буде вже пізно.

Раніше ми повідомляли, що міністр культури запропонував ввести двотижневий локдаун на новорічні свята.

 

 

 

Next Post

Ветерани ООС у Києві влаштують власну виставку хендмейду

Вт Лис 24 , 2020
Виставку «Творчі студії майстрів-ветеранів» невдовзі планують презентувати у столиці. Серед експонатів – різні вироби ручної роботи, які виготовили хлопці, що воювали на Донбасі. Зокрема, на виставці представлять ляльки Сергія Бондаря, предмети інтер’єру у стилі стімпанк Дмитра Ландара, копії давніх київських будівель з сірників Ярослави Гаркуші, картини Павла Юрчука та Василя […]
АТО мистецтво

Можливо ви пропустили?