У Києві на хабарі спіймали чиновника “Укрзалізниці”

Чиновник попався на отриманні хабара за здачу обладнання в оренду.

За вимагання хабара в розмірі 250 тисяч гривень затримали чиновника АТ “Укрзалізниця”, а також посередника.

“У понеділок, 28.01.2019, прокуратурою міста Києва спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ і слідчими НП України затримано на отриманні неправомірної вигоди посадова особа Філії” Центр будівельно-монтажних робіт і експлуатації будівель і споруд “АТ” Укрзалізниця “і посередника”, – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, посадова особа філії вимагало від підприємця 250 тисяч гривень хабара за надання в оренду майна державної установи.

В ході документування злочину, чиновника, а також особа, яку він привернув в якості посередника, затримали в одному зі столичних ресторанів при отриманні першої частини хабара.

“В даний час затриманим особам готується підозра по ст. 368 КК України. На місці події проводяться слідчі дії”, – відзначили в прокуратурі.

 

Джерело: Інформатор

Next Post

Мер Києва Віталій Кличко госпіталізований в Австрії

Вт Січ 29 , 2019
У Віталія Кличка стався рецидив старої травми спини. Мер Києва знаходиться на обстеженні в австрійській клініці в місті Санкт-Йоганн-ін-Тіроль. Про це в коментарі LIGA.net повідомила прес-секретар Оксана Зінов’єва. 26 січня мер Києва Віталій Кличко був доставлений з швейцарського Давоса, де закінчився економічний форум, в австрійську клініку на обстеження. “Віталій Кличко […]
Виталий Кличко

Можливо ви пропустили?