Стріляв у людей: в одному з районів Києва чоловік бив дружину на очах у перехожих

У Києві у дворі будинку за адресою Тампере, 13 чоловік бив свою дружину. Після того, як перехожі спробували їх разбороніть, він дістав пістолет і кілька разів вистрілив в них.

Інцидент стався близько 16:00.

Як повідомив один з очевидців події, він зі своїм другом гуляв по вулиці Тампере, коли побачив чоловіка, який повалив на землю жінку і бив її ногами. Приятелі вирішили втрутитися і відтягнути нападника. Коли вони підійшли до нього, чоловік дістав пістолет і приставив його до голови одного з них. Після цього між чоловіками зав’язалася бійка в результаті якої прозвучали три постріли. Один з приятелів, 35-річний місцевий житель, отримав проникаюче поранення гумової кулі в область живота. Його госпіталізували в найближчу лікарню. Його друга вдалося роззброїти стрілка, відкинути пістолет подалі і викликати поліцію.

Прибулі на місце події поліцейські закували того, хто стріляв чоловіка в наручники. Це не сподобалося його, вже злегка прийшла в себе, але як виявилося, нетверезої дружині. Вона почала кидатися на копів, голосно матюкатися і вимагати, щоб поліцейські відпустили її чоловіка. Після чого жінка теж виявилася в наручниках. Правоохоронці посадили її в машину, де вона продовжила вести себе неадекватно, періодично намагаючись залізти на водійське сидіння і ображаючи поліцейських і журналістів.

Сам же той, хто стріляв свою провину категорично відмовився визнавати. Він заявив, що вони йшли зі своєю дружиною додому з гостей. Вона трохи перепила спиртного і впала, послизнувшись на льоду. Коли чоловік нахилився, щоб підняти свою дружину, на нього накинулися двоє чоловіків і почали бити. Він відмовився визнавати, що в когось стріляв і, що у нього взагалі був травматичний пістолет. Наявність кобури у нього під курткою він пояснив тим, що нападники чоловіки самі її наділи на нього. Крім самого пістолета, копи вилучили з сумки чоловіка розкладний ніж.

На місці працювали два екіпажі патрульної поліції і слідчо-оперативна група. Деталі події встановить слідство. У разі, якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до семи років позбавлення волі, згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

https://www.youtube.com/watch?v=WaRoSTyt3j8

Джерело: Інформатор

Next Post

Намагався вчинити самогубство: в Києві чоловік стрибнув з моста і вижив

Пн Січ 21 , 2019
У Києві молодик стрибнув з моста метрополітену в води Дніпра. Після падіння 28-річний чоловік вижив. Потерпілий намагався накласти на себе руки в центрі моста. Коли на місце події прибули патрульні, вони помітили людину, яка пливла до берега. На мосту чоловік залишив свою куртку, за якої той повернувся після стрибка вниз. […]
Мост метро-Київ

Можливо ви пропустили?