Кличко записав відеозвернення до Зеленського

Мер Києва Віталій Кличко записав звернення до президента Володимира Зеленського, в якому поскаржився на некомпетентність глави Офісу президента Андрія Богдана. Відео опубліковано на сторінці мера в Facebook.

Друзі! Я переконаний: якщо владу будуть представляти такі брехливі непрофесіонали, як Андрій Богдан, – про які нові стандарти в політиці можна говорити? Якісь плітки, безпідставна брехня… А також – маніпулювання законами і Конституцією. І на це все дивиться вся Україна і наші міжнародні партнери. Хіба це рівень керівництва офісу глави держави? Якось незручно за таких «ньюзмейкерів».

Posted by Віталій Кличко on Teisipäev, 30. juuli 2019

«Ще раз хочу підкреслити: всі, що наговорив пан Богдан – повна нісенітниця і некомпетентність! Але я звертаюся до президента: Володимир Олександрович, з повагою до вас, але, якщо владу представлятимуть такі брехливі непрофесіонали, як Андрій Богдан, – про які нові стандарти в політиці можна говорити? ».

Кличко спростував слова Богдана про те, що роботу Київради нібито контролюють якісь «наглядачі». Він також стверджує, що давно не є главою БПП, про що заявив Богдан.

Мер столиці також скептично поставився до заяви глави Офісу президента про те, що йому нібито пропонували хабар за те, щоб чиновник «не зміщав главу КМДА».

«Якщо коротко: Київрада працює прозоро, ефективно і без” смотрящих “- на мові керівника вашого офісу. Друге: я давно не є керівником БПП. Третє: гроші комусь пропонували? Прізвища? Хто? Навіщо? А то якісь плітки і безпідставна брехня ».

Кличко заявив, що йому незручно за таких «ньюсмейкерів», як Андрій Богдан. На думку мера, чиновник такого рангу повинен спілкуватися інакше.

«А також – маніпулювання законами і Конституцією. І на це все дивиться вся Україна і наші міжнародні партнери. Хіба це рівень керівництва офісу глави держави? Якось незручно за таких “ньюсмейкерів” », – заявив мер.

Наостанок Кличко підкреслив, що для нього не важливо крісло, він відстоює інтереси країни і киян зокрема.

Next Post

Пожежа на заправці під Києвом: поліція з'ясовує обставини

Чт Сер 1 , 2019
Поліція встановлює причини пожежі на АЗС у Києво-Святошинському районі Київської області. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області. Зазначається, що вранці 1 серпня біля с. Тарасівка спалахнула пожежа на одній з газових заправок. Внаслідок цього постраждалий, попередньо працівник заправки, отримав 90% опіків тіла. Чоловіка у важкому стані було доставлено до […]

Можливо ви пропустили?