Львівське сміття викинули посеред дороги в Броварському районі

Невідомі звалили купу сміття просто на дорозі у Броварському районі. Серед непотребу є зошити і документи зі львівськими адресами.

Про це у facebook повідомив Анатолій Гаркуша.

“2 квітня, або вночі, або рано вранці невідомий вантажний автомобіль виверну в зі свого кузова купу сміття. Сталося це на бетонці, котра веде до залізничної платформи Велика Димерка метрах у 200-х від дороги Велика Димерка (Парникова) – Гоголів. Одне бидло наказало вести сміття – цікаво, воно і безпосередньо вказало адресу, де його висипати? Інше бидло сіло за кермо й поїхало, а потім на дорозі підняло кузов. Він тупо, як і належить бидлоті, виконав вказівку чи наказ”, – обурився Гаркуша.

“Нехитре дослідження… навряд чи дають підстави для сумніву – сміття на Броварщині справді зі Львова. Тут і старі шкільні зошити, підписані дитячими почерками, і де є чітке посилання – Львів. Ще є пакети від “Нової пошти”, де адресат доставки товару – теж Львів. Автор сам це бачив на власні очі. Присутні висловили версію, що маємо ближчий адресат – вітання Великій Димерці з Рудні. Нещодавно Броварщину вже сколихнув “сміттєвий” скандал. Живе у Рудні досить відома людина Володимир Фролов. Люди скаржилися у багато інстанцій, що саме він на приватній території прийняв чимало тонн львівського сміття. Скарги практично ні до чого не привели. Бо у нас закон, як з’ясувалося, не діє. Вплинути на так званого підприємця, який захотів і прийняв у себе сміття, неможливо. Приватна ж територія!”, – підсумував Гаркуша.

Львовский Мусор

Львовский Мусор

Next Post

"Київський зоопарк" підвищили вартість вхідних квитків

Пн Кві 3 , 2017
З 3 квітня вартість вхідних квитків зростає на 10% і становитиме 40 гривень для дітей та пільговиків і 60 гривень для дорослих. Про це повідомляє прес-служба звіринцю у facebook. Відзначається, що на зміну вартості квитка вплинули зростання ціни на газ та електрику, на корми та послуги. Як відомо, столична влада планує розпочати […]
Киевский-зоопарк

Можливо ви пропустили?