Крематорій отримав великий штраф від київських екологів

Державна екологічна інспекція Столичного округу перевірила Київський крематорій, що розташований на Байковому кладовищі, і виявила низку порушень.

За результатами перевірки встановлено факт засмічення території залишками бетонних плит, арматурою, цеглою, металобрухтом, відходами виробництва гранітних виробів тощо. Тим самим крематорій порушив низку вимог статей Земельного кодексу та Закону про відходи, повідомляє «Вечірній Київ».

крематорій

Державні інспектори розрахували збитки, заподіяні державі внаслідок засмічення земельної ділянки відходами.

Сума виявилася чималою – 5,309 млн гривень.

«Спеціалізованому комунальному підприємству «Київський крематорій» пред’явлено претензію про відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок засмічення земельної ділянки відходами четвертого класу», – повідомили у Державній екологічній інспекції Столичного округу.

Next Post

УЗ пояснила, що буде з цінами на залізничні квитки

Нд Січ 17 , 2021
Квитки на залізничні перевезення дешевшими не стануть. Про це розповів голова правління АТ “Укрзалізниця” Володимир Жмак. “З приводу вартості квитків – з 2018 року ціна не змінювалася, незважаючи на інфляцію, зміна курсу і так далі. Тому, на жаль, на сьогоднішній день пасажирські перевезення збиткові для “Укрзалізниці”. У всьому світі пасажирські […]

Можливо ви пропустили?