Скандал навколо будівництва “російського” монастиря під Києвом

Працівники Мінінфраструктури “отримали важкий психологічний стрес”, пов’язаний з пошкодженням робочих місць під час масованого ракетного удару по Києву, що “вплинуло на їх емоційній стан та працездатність”, тому не змогли вчасно відправити до ДІАМ наказ про перевірку УПЦ МП, яка будує свій монастир під Києвом.

Таку відповідь від Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України опублікував член комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, голова підкомітету з питань будівництва та проєктування нардеп Олег Дунда щодо будівництва УПЦ МП монастиря у Фастівському районі Київської області.

“Але складається враження, що вони були у стресі від того, що потрібно буде таки здійснити перевірку заповідника «русского мира», незаконно збудованого на Фастівщині. Питань з’явилось до цих державних службовців ще більше. І головне питання – чи часом вони не підтримують особисто цей осередок? Та і питання про корупцію ніхто не знімав”, – написав Дунда.

Next Post

Збитки столичної підземки за останні пів року становили майже 2 млрд гривень

Вт Сер 13 , 2024
Збитки столичної підземки за останні пів року становили  майже 2 млрд гривень Доходи КП «Київський метрополітен» за першу половину 2024 року становили  2,581 млрд гривень, а витрати – 4,531 млрд. Про це представники КП заявили під час засідання комісії КМДА з аналізу фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств у понеділок, 12 серпня. Таким чином, […]
Метро Київ

Можливо ви пропустили?