У Києві п’яний вітчим погрожував розправою дівчинці та зламав зап’ястя патрульному

поліція

Сімейна драма у Києві закінчилась ув’язненням п’яного вітчима, який влаштував дебош та погрожував дівчинці та її матері розправою. Дитина викликала поліцію, але навіть правоохоронцям не вдалося вгамувати чоловіка – довелося застосувати силу.

Під час затримання негідник зламав патрульному поліціянту зап’ястя. Проте чоловіка все-таки пов’язали й доставили у СІЗО. Про це повідомляє пресслужба київської поліції.

Як з’ясувалось, 30-річний чоловік рецидивіст. Він вже сидів у тюрмі за вбивство, а також неодноразово притягувався до відповідальності за сімейне насилля. А родом він із Запорізької області.

Ймовірно, що нападник знову повернеться у місця позбавлення волі. Чоловіку загрожує тюремний строк до 5 років.

Раніше ми повідомляли, що завтра до Києва приїде з офіційним візитом Майя Санду

 

Next Post

Стало відомо, на яких вулицях Києва в 2020 році стало більше пробок

Пн Січ 11 , 2021
У Києві в 2020 році середня інтенсивність руху транспорту на ключових напрямках вулично-дорожньої мережі виросла на 4,8% в порівнянні з 2019 роком, свідчить аналіз, проведений службою впровадження та експлуатації автоматизованої системи управління дорожнім рухом Центру організації дорожнього руху. Про це пише КіевІнформ посилаючись на Департамент транспортної інфраструктури КМДА. Повідомляється, що […]
Авто, трафік, машини

Можливо ви пропустили?