Шматок мосту звалився на автівку в Києві

Мер столиці Кличко вже покарав винного.

На Осокорках у Києві від шляхопроводу відвалився шматок і впав на автомобіль, який проїжджав під ним.

Про це повідомляє у Facebook “Київ оперативний”.

“Частина шляхопроводу на Осокорках вирішила відокремитися і впасти в безодню (на проїжджаючий автомобіль Renault). Мабуть, втомився ще один”, – розповідає ресурс.

https://www.facebook.com/KyivOperativ/posts/745765859152836

Судячи з фотографій, аварія сталася під мостом через проспект Миколи Бажана біля станції метро “Осокорки”. У “Рено” сильно пошкоджена передня частина.

Про постраждалих не йдеться.

За даними прес-служби Київміськадміністрації, через цю подію мер Києва Віталій Кличко звільнив в.о. директора комунального підприємства “Київавтошляхміст” Дмитра Котлубея.

“Сьогодні трапилася подія на Осокорках, де обсипалися шматки штукатурки на шляхопроводі і потрапили на авто, що проїжджало під мостом. Я вважаю, що винен в цьому балансоутримувач шляхопроводу”, – сказав міський голова.

Кличко нагадав,  що Котлубей повинен був вчасно обстежувати об’єкти, за належний стан яких відповідає, і надавати оперативно інформацію іншим службам щодо виявлених проблем.

“Я звільняю виконувача обов’язків директора КП “Київавтошляхміст” за недбале ставлення до своїх обов’язків”, – зазначив мер.

Кличко також доручив департаменту транспортної інфраструктури КМДА обстежити всі штучні споруди в Києві.

Джерело: Інформатор

Next Post

Аеропорт Київ закриють на ремонт

Пн Чер 24 , 2019
Міжнародний аеропорт Київ імені Сікорського (Жуляни) з 2 по 12 вересня не буде приймати і відправляти рейси в зв’язку з ремонтом злітно-посадкової смуги. Про це повідомляє видання НВ в прес-службі аеропорту. Аеродром буде закритий c 9:00 2 вересня до 09:00 12 вересня по київським часом. Управляє аеропортом компанія Майстер-Авіа почала […]
Аэропорт-Жуляны-Киев

Можливо ви пропустили?