Зниклого музиканта Олександра Дерев`яненка знайшли мертвим в Борисполі

Олександр Дерев`янко

У Києві кілька днів тому зник відомий музикант і аранжувальник, 65-річний Олександр Дерев’янко, який працював з багатьма українськими зірками. Незабаром після зникнення було знайдено його тіло.

Про це повідомляє видання “Страна” з поінформованих джерел в МВС. Тіло Дерев’янка знайшли вдень 4 грудня о Борисполі, в одному з гаражних кооперативів. На тілі були сліди насильницької смерті – на на шиї чоловіка виднілися сліди задушення.

По гарячих слідах поліція затримала двох хлопців, один з яких орендував згаданий гараж. Пізніше з’ясувалося, що він також брав уроки гри на гітарі у Дерев’янко.

Як припускають правоохоронці, хлопці втерлися в довіру до музиканта під виглядом бажаючих брати уроки, а незабаром задушили його у власній квартирі, вивезли труп і сховали в гаражі в Борисполі. Все це було зроблено для того, щоб пізніше підробити документи на квартиру від імені вбитого і продати її.

За групове вбивство затриманим загрожує покарання аж до довічного ув’язнення. Органи досудового розслідування будуть домагатися взяття їх під варту на час слідства без застави.

Раніше повідомлялося, що незадовго до смерті швидка допомога доставила музиканта в 15-у лікарню. У нього була розбита губа, лікарі також підозрювали черепно-мозкову травму.

Записка

Після лікарні його більше не бачили живим. Телефони Олександра не відповідали протягом тижня. За словами друзів музиканта, в його двері була знайдена записка (нібито написана його рукою) про те, що він поїхав у відрядження. Найімовірніше, записку підробили вбивці, щоб заплутати слідство.

Раніше ми повідомляли, що в аеропорту “Бориспіль” іноземця з Георгіївською стрічкою не впустили в Україну.

Next Post

Як пройшов рік для Київського зоопарку

Сб Гру 5 , 2020
У Київському зоопарку підбили підсумки року. Розповіли про реконструкцію та поповнення кількості мешканців. Першу чергу реконструкції київського зоопарку завершено. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, реконструкцію київського зоопарку буде продовжена наступного року. Найголовніше зі зробленого для тварин – створення максимально комфортних і природних умов. Зоопарк став набагато зручнішим і […]
Зоопарк

Можливо ви пропустили?