В Києві можуть знов обмежити роботу громадського транпорту

Київ Цифровий

Міська влада визнає громадський транспорт одним з головних місць зараження людей на інфекційні хвороби, у тому числі COVID-19. Через наближення “третьої хвилі епідемії” його роботу знову готуються обмежити.

Київські чиновники вважають, що наприкінці періоду відпусток – розпочнеться “третя хвиля епідемії”. У зв’язку з цим триває підготовка до чергових обмежувальних заходів.

“Одним із важливих і дієвих факторів у протидії поширенню хвороби є уникнення великих скупчень людей, а отже – обмеження роботи громадського транспорту. Для того, щоб забезпечити життєдіяльність столиці, вже найближчим часом підприємства критичної інфраструктури мають надати інформацію про необхідну кількість перепусток. Цього разу ми плануємо запровадити електронні перепустки. Таким чином ми персоналізуємо перепустки, щоб ними могли скористатися тільки кияни, які працюють на підприємствах критичної інфраструктури”, – прокоментував перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

 

Next Post

У Києві триває гасіння пожежі на складі транспортної компанії – ДСНС

Пн Лип 19 , 2021
Сьогодні, 19 липня, в Голосіївському районі Києва горіло 1200 кв. м. складів, передає  прес-центр ДСНС Києва. Горіла 1-поверхова складська будівля на Пирогівському шляху, 154. Вогонь встиг зруйнувати будівельні конструкції стін і даху. На даний момент пожежу локалізовано. Рятувальниками проводяться демонтажні роботи, до сих пір залишається загроза обвалення залишилася конструкції. «Частково […]
ДСНС

Можливо ви пропустили?