Трибуни для “Євробачення” обійдуться у 24 мільйони

Національна телекомпанія України 24 лютого за результатами тендеру повідомила про намір укласти угоду з ТОВ “Артмакс Інжиніринг” про послуги зі встановлення, експлуатації та демонтажу глядацьких трибун для “Євробачення – 2017” за 23,5 мільйона гривень.

Про це повідомляютьНаші гроші з посиланням на систему “Прозорро”.

З 29 березня по 12 квітня мають збудувати:

  • – трибуни A-F та VIP на 6 тисяч 856 сидячих місць;
  • – місце на піднятті під 50 коментаторських кабінок з можливістю об’єднання попарно;
  • – подіум для столу Наглядової ради на одній з бокових трибун (меблі та декорація буде надана іншим підрядником);
  • – багаторівневу конструкцію платформи для відеоінженерів, звукооператорів, художників по світлу і режисерів позаду центральної трибуни з гарним оглядом сцени;
  • – у зоні трибун першим рядом – два ряди подіумів (права і ліва трибуна залу) для людей з особливими потребами з розрахунку на 90 візків;
  • – конструкцію Green Room у центральній трибуні для розміщення учасників конкурсу в залі (меблі та декорація буде надана іншим підрядником);
  • – два додаткові подіуми для камер, стабілізовані і захищені від вібрації залу.

Демонтаж заплановано на період з 14 квітня по 21 травня.

Ціна угоди була на 2,7% нижча від очікуваної вартості закупівлі в 24,16 мільйона гривень.

Єдиним конкурентом була німецька фірма “4e Veranstaltungsprojekt GmbH” із ціною, що дорівнювала очікуваній вартості. Обидва учасника не знижували ціни на аукціоні.

Львівський “Артмакс Інжиніринг” зі статутним капіталом 100 гривень належить Данилу Гукову. Фірма є правонаступником ПП “Компанія “Альтернатива”, власниками якого колись були Iван і Богдан Дзюнько.

Переможець вказав, що монтував на замовлення НТКУ тимчасові конструкції на “Дитячому Євробаченні – 2013”, а також на “Євробаченні – 2005” в Україні. Їхнім проведенням опікувався Павло Грицак, який зараз відповідає за “Євробачення – 2017”.

Крім того, фірма була підрядником Міжнародного олімпійського комітету на Олімпіаді 2014 року в Сочі та Євробаскеті 2013 року в Любляні.

Також вона встановлювала сценічне, звукове, світлове і мультимедійне обладнання на Одеському кінофестивалі, “Альфа Джаз”, “Джаз Коктебель”, “Файне Місто” і “Старе місто”.

Next Post

У Києві озброєний чоловік захопив маршрутку і втік від поліції

Чт Бер 2 , 2017
У Києві на Райдужному масиві вранці чоловік відкрив вогонь з пістолета і захопив маршрутку. Унаслідок цього поранення дістав один чоловік, за попередніми даними, водій маршрутки, – повідомляє видання dtp.kiev.ua. На вулиці Малишка, 15 чоловік викинув з маршрутки водія, пасажири встигли вискочити. Після події почалася погоня. На бул. Перова маршрутка протаранила автівку, […]
ДТП-Киев

Можливо ви пропустили?