Іноземця оштрафували в київському автобусі, в якому не працював валідатор

картка в трансопрті

Валідатор не працює — отримуйте штраф. Іноземець у Facebook описав випадок, який стався із ним в громадському транспорті столиці.

Чоловік завітав до столиці і сів на автобус біля аеропорту. Він оплатив проїзд карткою для проїзду в метро, проте, валідатор не прийняв платіж. Контролери іноземцеві виписали штраф у 160 гривень. 8-меро людей, що їхали разом з ним в транспорті від Жулян до «Шулявської» начебто також отримали штраф.

«Я взяв маршрутку (вочевидь, мається на увазі автобус №9 – ред.) від «Жулян» до станції метро «Шулявська». У мене була картка проїзду в метро 3-місячної давності, на якій, я впевнений, ще були гроші, і спробував оплатити проїзд, але вона не спрацювала. Згодом в салон увійшла жінка і оштрафувала мене на 160 гривень (…) Ви можете пояснити, що сталося? Хіба можливо, щоб валідатор в автобусі був несправним, а нам за це все одно виписали штраф? Чи може картка метро не працює після вказаного періоду?» — дивується чоловік.

У коментарях під дописом інші користувачі радять іноземцю перевірити через автомат у метрополітені, чи відмітилася його поїздка в автобусі на картці, чи ні.

«Якщо ви дійсно використали картку в автобусі, поїздку буде відмічено у вашій історії. В іншому випадку, вважайте, що валідатор у автобусі не просканував картку» — радять користувачі.

Також іноземцю радять встановити додаток для проїзду — вочевидь, мається на увазі «Київ Цифровий».

Next Post

На Лісовому масиві супротивники незаконної забудови обмалювали МАФ

Вт Гру 14 , 2021
Ідеться про величезний МАФ площею близько 500 кв. м, який “виріс” на газоні біля багатоповерхівки на вулиці Миропільській, 29. Роботи з будівництва павільйону впритул до будинку почали в ніч на 28 листопада, і за кілька днів “виріс” цар-кіоск. Стало відомо, що жителі не стали спокійно спостерігати за забудовником. Тож вирішили […]
МАФ

Можливо ви пропустили?