Поліція назвала попередню причину пожежі в Броварах

пожежа

У поліції Київської області встановили попередню причину пожежі в житловому будинку в Броварах, який стався в ніч на суботу, 21 серпня. За їхніми даними, причиною пожежі могло привести коротке замикання.

Жертв і постраждалих немає, мешканці будинку були евакуйовані. Про це повідомила прес-служба Нацполіціі столичного регіону.

В даний момент поліцейські встановлюють всі обставини події і забезпечують охорону громадського порядку біля будівлі.

Мер Броварів Ігор Сапожко повідомив, що постраждалим надали тимчасове житло і забезпечили їх продуктами харчування, медикаментами та речами першої необхідності.

Будинок уже оточений, він весь час буде перебувати під охороною поліції і охоронної фірми.

Нагадаємо, в ніч на 21 серпня сталося загоряння в одній з квартир на 5-му поверсі і на даху житлового будинку в місті Бровари. Були врятовані 4 людини. До гасіння були залучені 40 осіб і 9 од. техніки.

Next Post

Вселенський патріарх разом з Епіфанієм відслужили літургію в Софії Київській

Нд Сер 22 , 2021
Вселенський патріарх Варфоломій разом з предстоятелем Православної церкви України відслужили літургію на території заповідника Софії Київської. Літургія тривала близько 2,5 годин. Для її проведення на території Софії спорудили невелику сцену, на якій стояли Варфоломій з Епіфанієм та близько 50 священнослужителів. Cеред звичайних прихожан, які прийшли послухати літургію, були чимало людей […]
Літургія

Можливо ви пропустили?