У столиці планують створити музей науки

Експертна група при Міністерстві освіти та науки візьме участь у створенні музею науки в Києві.

Таке рішення було ухвалено на засіданні громадської ради при МОН, – повідомляє прес-служба міністерства.

«Проект зрушено з місця – ми маємо низку пропозицій стосовно його концепції, розташування, маємо попередні домовленості з інвесторами. Але оскільки це проект національного масштабу, дуже важливо залучити громадськість до розгляду концепцій майбутнього науково-освітнього простору», – сказав на засіданні директор Малої академії наук Оксен Лісовий.

За його словами, МАН уже близько 6 років опікується питанням створення у Києві такого науково-освітнього простору, які існують у столицях багатьох розвинених країн світу. Однак лише впродовж останнього року Мала академія отримала серйозну підтримку безпосередньо з боку Міністерства освіти і науки щодо започаткування музею.

Next Post

У Києві представили найдовший в Україні рухомий макет залізниці (ФОТО, ВІДЕО)

Чт Лют 23 , 2017
У столичному планетарії презентували найдовший в Україні діючий макет залізниці: довжина виробу становить понад 50 метрів. Про це повідомляє ІНФОРМАТОР. На макеті є вокзали і депо, стрілки й світлофори, мости, тунелі та переїзди з автомобілями, зменшені у 87 разів. Коліями макету одночасно рухаються десятки поїздів: пасажирські, вантажні та службові. Організатори обіцяють, що […]
ЖД Макет-Киев

Можливо ви пропустили?