У Києві запобігли проведенню проплаченого проросійського мітингу

Мітинг

У неділю, 20 лютого, в день річниці загибелі Героїв Небесної сотні на вулиці Банковій планувалось зібрати багатолюдний проплачений мітинг. Він мав відбутися на замовлення з РФ, задля картинки для російських пропагандистських телеканалів. 

Учора вранці співробітники  Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції провели 5 обшуків, припинивши діяльність мережі організаторів проплачених мітингів. Про це інформує радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Загалом сьогодні опівдні планувалось вивести під Офіс президента від 1500 до 2500 осіб, які під час загострення агресивних дій Кремля повинні були продемонструвати низку лозунгів на кшталт “Ні війні з Росією”, “Україна не вбивай своїх громадян”, “На фиг войну! Весна для любви!” тощо. Також при обшуках правоохоронці знайшли візитівки “Дмитра Яроша” червоного-чорного кольору.  Після проведення профілактичних бесід громадяни зобов’язались припинити свою діяльність по збору проплачених мітингів в інтересах держави-агресора, повідомив радник Дениса Монастирського.

 

 

 

Next Post

Все что нужно знать о жидких удобрениях перед началом сезона

Пн Лют 21 , 2022
Украина страна с огромным потенциалом. Сельськое хозяйство это одна из ведущих сфер экономики нашей страны. Причем успешно работают как большие агрохолдинги, так и небольшие фермерские хозяйства. В связи с этим большой популярностью пользуются жидкие удобрения КАС. Они дешевле, нежели твердые удобрения. Растворы не горят и не взрываются. Кроме того, для […]
Жидкие удобрения

Можливо ви пропустили?