У Києві представили найдовший в Україні рухомий макет залізниці (ФОТО, ВІДЕО)

У столичному планетарії презентували найдовший в Україні діючий макет залізниці: довжина виробу становить понад 50 метрів.

Про це повідомляє ІНФОРМАТОР.

На макеті є вокзали і депо, стрілки й світлофори, мости, тунелі та переїзди з автомобілями, зменшені у 87 разів. Коліями макету одночасно рухаються десятки поїздів: пасажирські, вантажні та службові.

Організатори обіцяють, що на виставці будуть проводитися майстер-класи для дітей та дорослих з моделізму, діятиме ярмарок, де можна буде придбати масштабні моделі, іграшки, та інструменти для творчості.

1

1

1

 

1

1

1

Окрім того, у планетарії презентували макет залізниці у масштабі 1:160, унікальні моделі з полиць українських колекціонерів, та предмети залізничного інвентарю й атрибутики з минулого століття.

1

1

1

Виставка триватиме до 26 лютого.

Next Post

Понад 20 іноземних посольств в Україні візьмуть участь у показі національних костюмів світу

Чт Лют 23 , 2017
Проект OUTLOOK, який працює у сфері культурної дипломатії, проведе показ національних костюмів народів світу «OUTLOOK SHOW. Fashion of the Nation» Понад 20 посольств в Україні нададуть для шоу найкращі зразки традиційних костюмів своїх країн. Співорганізаторами заходу виступили Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка та БО «Фонд розвитку […]

Можливо ви пропустили?