Місто має негайно втрутитись у ситуацію зі Сквером «Волонтерів АТО» — Прокопів

сквер волонтерів

Раніше Київською міською радою неодноразово вживалися заходи для заборони будівництва на земельній ділянці на перетині Стратегічного шосе та проспекту Науки. Крім того Київська міська рада розірвала договори оренди з компанією.

Як заявив депутат Київради, член постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики та запобігання корупції Володимир Прокопів,  місто має негайно втрутитись у ситуацію зі Сквером «Волонтерів АТО» та подати позов до Господарського суду міста Києва про розірвання договору оренди земельної ділянки.

Він зазначив, що до нього звернулися мешканці Голосіївського району з проханням вжити заходи для захисту скверу “Волонтерів АТО”. Як відомо, Київрадр розірвала договір  оренди з компанією з ТОВ “СБС-Надія” щодо будівництва на земельній ділянці на перетині Стратегічного шосе та проспекту Науки.

Проте Господарський суд Києва скасував рішення Київради. Після надання у 2017 році вказаній ділянці статусу сквера, Київрада вчергове розірвала договір оренди з ТОВ “СБС-Надія”, проте Господарський суд знову скасував рішення.

Вододимир Прокопів зауважив, що Господарський суд скасовує рішення через наявність у товариства діючого договору оренди від 2003 року, який підписаний, за словами депутата, ще Омельченком.

Прокопів нагадав, що ця ділянка потребує захисту у зв’язку з тим, що на ній розміщений меморіальний знак-пам’ятник. Тому він  написав депутатське звернення до Київського міського голови  з проханням розірвати договір оренди, який укладено між ТОВ “СБС-Надія” та Київрадою щодо оренди земельної ділянки на перетині Стратегічного шосе та проспекту Науки.

Next Post

У Святошинському районі під час пожежі обгоріла жінка

Ср Січ 12 , 2022
Пожежа сталася ввечері 11 січня у п’ятиповерхівці на вулиці Академіка Туполєва, 11-В, що у Святошинському районі. Там палала квартира на останньому поверсі. В одній із кімнат за невідомих поки причин загорілися особисті речі. У коридорі на підлозі лежала 60-річна жінка. Надзвичайники винесли постраждалу на вулицю та передали медикам «швидкої». Врятовану жінку госпіталізували до лікарні з опіками обличчя та рук I та II ступенів. На місці події працювали 15 вогнеборців. […]
пожежа

Можливо ви пропустили?